BATMAN / KOZLUK - Selahaddin Eyyubi İlkokulu

0488 411 46 49 / 05053916324
Tepecik Mahallesi 2408. sok. no20 Kozluk/BATMAN
Vizyon
İçinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
ingilizce
Ulaşım
ulaşım ilçe merkezinde yürüyüş mesafesi dışında olanlar şehir içi ulaşımı mevcuttur.
okulun servis hizmeti bulunmamakta, ihtiyaç duyulmamaktadır.
Yerleşim Yeri
İlçe güneydoğu Torosları eteğinde tarihi ipek yolu üzerinde kurulmuş, batmanın nufus ve gelişmişlik acısından en büyük ilçesdir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Merkez-Tepecik Mahallesi ( Okulumuz ilçe merkezinde bağlı 1 özel eğitim, 25 adet ilkokul sınıfında eğitim verilen branş öğretmenleri ile beraber 32 öretmen 650 öğrenci mevcudu olan bir okuldur.)
Diğer Hususlar
İl merkezinde oturmak isteyen eğitimcilerimiz kendi imkanları ile gidiş geliş yapmaktadırlar. İlçe ilden 60 km uzaklıktadır.